Dacian Cioloș îl acuză pe Liviu Dragnea că plătește firme de consultanță străină. Președintel PLUS a făcut referire și la declarația liderului PSD care a spus că cei din alianța USR PLUS vor fura frigiderele și aragazele” românilor.

„Am văzut unde se duc banii, dacă nu se duc în buzunarele şefilor PSD-işti, se duc pe consultanţă străină. Apropo de slugi la străini, domnul Dragnea e o slugă la străini, pentru că plăteşte străinii să vină să-i vândă prostii. Tocmai am făcut o tură pe aici după frigidere şi aragaze, apropo de afirmaţiile domnului Dragnea, că voi lua aceste electrocasnice din casele oamenilor. E o glumă. dânsul chiar crede că românii au coborât la nivelul asta la care coboară dânsul când oamenii văd clar ce face PSD-ul, văd cum creşte inflaţia şi cresc preţurile”, a declarat Dacian Cioloș la Digi 24.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Botoșani că Opoziția va desființa dreptul la proprietate și va fura frigiderele românilor.

„Vor să desfiinţeze dreptul la proprietate. Oamenii pot vota cu ei, e o ţară liberă. Dacă nu mai vreţi case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze (sic!), e în regulă. Dar trebuie să votaţi în cunoştinţă de cauză. Ce au mai zis? Că vor să dea OUG să aresteze toţi pesediştii. Dom'le, este şi asta o opţiune. Se pare că fasciştii de dinainte încep să fie invidioşi, nici ăia nu au făcut-o aşa, pe faţă. Au mai zis, de asemenea, că nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locală şi trebuie desfiinţat, au şi cerut public şi oficial în Parlament să se desfiinţeze acest program”, a declarat Dragnea.

 

Te-ar putea interesa și: