Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea „DĂ DE PĂMÂNT” cu PONTA. „Se ASCUNDE după fustele doamnei Turcan”
Dragnea „DĂ DE PĂMÂNT” cu PONTA. „Se ASCUNDE după fustele doamnei Turcan”

Dragnea „DĂ DE PĂMÂNT” cu PONTA. „Se ASCUNDE după fustele doamnei Turcan”

Miercuri, în urma ședinței tensionate ce a avut loc în Parlament, Liviu Dragnea a declarat că ceea ce se întâmplă în acest moment nu este altceva decât un plan „de Oscar” făcut de către Marian Neacșu și Raluca Turcan. Referitor la moțiunea de cezură pe care Opoziția a anunțat că o va depune, Dragnea a spus că aceasta nu are nicio șansă să treacă.

De asemenea, liderul social-democraților a lansat un atac dur la adresa lui Ponta, susținând că acesta nu face altceva decât să „se ascundă după fosta doamnei Turcan”.

„I s-a propus lui Florin să se ridice după scaun, i s-a propus că o să fie președinte PSD. O coincidență în care nu crede nimeni, Doamna Mihălcescu a fost chemată la DNA, pentru că era unul dintre vicepreședinți. La fiecare început de săptămână se stabilesc vicepreședinții care să conducă ședința”,a declarat Dragnea.

„Este un plan de Oscar făcut de domnul Neacșu, dar care n-are legătură cu legea, pentru că regulamentul Camerei Deputaților trebuie respectat. O să vedem dacă am pierdut majoritatea parlamentară. Eu zic că nu. Unii au fost plecați din țară, unii erau pe holuri și unii au apăsat pe acel sistem magnific, dar care n-a avut semnal.

Nu există nicio șansă să treacă această moțiune de cenzură. Ne tot amenință cu ea. Când vor s-o depună? Ce Crăciun. Este bine că parlamentarii să i se alăture lui Ponta. Fac bine pentru că el este în mare bărbat politic, stă după fustele doamnei Turcan”, a punctat liderul PSD.