Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, la braț cu Olguța și Manda. Ipostaza în care a fost surprins liderul PSD – VIdeo
Dragnea, la braț cu Olguța și Manda. Ipostaza în care a fost surprins liderul PSD – VIdeo

Dragnea, la braț cu Olguța și Manda. Ipostaza în care a fost surprins liderul PSD – VIdeo

Liviu Dragnea, șeful PSD, a fost invitat la nunta Olguței Vasilescu și Claudiu Manda, unde nu a ezitat să se distreze alături de ceilalți colegi de partid. Acesta a fost surprins de camerele de filmat în timp ce intona imnul Craiovei, la braț cu cei doi miri.

Peste 500 de invitați au fost prezenți la nunta organizată într-un cort din Ișalnița, județul Dolj. Printre nuntași s-au numărat Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, miniștri și parlamentari PSD. La o lună după ce și-au unit destinele, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au dat și petrecerea de nuntă. Liviu Dragnea, șeful partidului, și-a făcut apariția alături de Irina.

„Cei invitați sunt colegi de partid, biroul politic naţional, din Guvern, parlamentari, colegi din judeţul Dolj, primari, conducerea PSD Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi. Ciudat, avem emoţii, la vârsta pe care o avem chiar avem emoţii. Cred că 517 persoane au confirmat până în acest moment. Se va servi meniu tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a menționat Claudiu Manda.

Evenimentul a fost organizat în comuna Ișalnița din județul Dolj, într-un cort de nunți. La eveniment au luat parte toți liderii social-democrați.

La un moment dat, camerele de filmat au surprins câteva scene în care Liviu Dragnea este alături de Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, în timp ce intonau imnul Craiovei.

Lia Olguța Vasilescu, ca și Claudiu Manda au mai fost căsătoriți având un copil din relația anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.