Anunțul a fost făcut de liderul PSD Liviu Dragnea, care a făcut referire duminică la drumul de la București spre Reșița, despre care spune că l-a parcurs în opt ore.

Liviu Dragnea a declarat, în timpul vizitei de la Târgu Jiu că este obligatoriu ca drumul expres de la București la Reșița să fie realizat cât mai repede și a mărturisit că Olguța Vasilescu a cerut să intre în Guvern ca și consilier onorific al premierului pentru a se implica direct în proiectele de infrastructură. 

„Am văzut cât de aglomerat este acest drum, Craiova-Pitești, și nu numai acest drum, toate drumurile au început să fie foarte aglomerate, pentru că economia a crescut în acești doi ani foarte mult, foarte rapid. Deci este absolut obligatoriu ca acest drum expres să se realizeze. Din câte știu, pe două tronsoane s-au semnat contractele, urmează ca și pe celelalte tronsoane să se deruleze procedurile de achiziție”, a declarat Dragnea.

„Olguța Vasilescu i-a cerut dnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific pe infrastructură, pentru a se implica și ea direct în a urmări realizarea acestei lucrări, care este extrem de importantă”, a mai spus liderul PSD.

Lia Olguţa Vasilescu și-a retras candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării , după o discuţie cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

 

Te-ar putea interesa și: