Evenimentul Zilei > Actualitate > Bicicletele chinezești bagă dihonie în PSD
Bicicletele chinezești bagă dihonie în PSD

Bicicletele chinezești bagă dihonie în PSD

Divergențe în PSD pe tema "bicicletelor electorale ale PDL": senatorul PSD Olguța Vasilescu i-a transmis lui Liviu Dragnea că nu se pricepe deloc la politică. Asta după ce Dragnea a calificat drept "gogonate" declarațiile făcute Olguța Vasilescu privind intenția PDL de a cumpăra din China 4 milioane de biciclete pentru a le împărți alegătorilor în campania din 2012.

"Nu cred! Pentru că ăştia fură, dar sunt şi foarte zgârciţi! E prea gogonată asta cu patru milioane de biciclete. Nu că nu şi-ar dori, dar probabil că  ar vrea să găsească pe cineva să le şi  plătească. Atunci, da!”, a comentat Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, declarația făcută de colega sa de partid Olguța Vasilescu.
 Aceasta scrise pe blogul său că PDL a comandat în China 4 milioane de bicilete. "Aflu că PDL, partidul ăsta care tot taie de la săraci (că nu mai e de unde!), a comandat, tocmai în China, 4 milioane de biciclete. Material de propagandă pentru următoarea campanie! Dacă sunt sau nu portocalii, n-aş putea să vă povestesc… Dar informaţia e sigură şi îmi parvine din două judeţe diferite! Nu mai merge cu găleata, cu sacoşa cu alimente, cu perechea de cizme portocalii, cu umbrela şi cu ce dracu le mai trece prin cap!", scria Olguţa Vasilescu.

După replica acidă primită chiar de la vârful PSD, Olguța a revenit pe blog cu o replică. Olguţa Vasilescu susţine că acei colegi care şi-au exprimat îndoiala privind informaţia că PDL vrea să achiziţioneze patru milioane de biciclete pentru campania electorală pe motiv că e vorba de prea mulţi bani nu pricep "nimic din politică",întrucât PDL va face totul pentru a câştiga. "Oricine face importuri din China, şi PDL a făcut în fiecare campanie, ştie că o astfel de comandă se face cu un an înainte. Durează producţia, durează transportul. Până atunci sunt o mincinoasă. Când vor apărea bicicletele, o să bage capul între urechi, le vor da la oameni hoţeşte, noaptea târziu, noi vom filma, iar organele statului se vor face că plouă! Ca totdeauna!", a spus Olguţa Vasilescu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: