Evenimentul Zilei > Politica > Irina Tănase, la Penitenciarul Rahova. Cine a însoțit-o pe iubita lui Dragnea
Irina Tănase, la Penitenciarul Rahova. Cine a însoțit-o pe iubita lui Dragnea

Irina Tănase, la Penitenciarul Rahova. Cine a însoțit-o pe iubita lui Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, și fiul acestuia, Valentin Dragnea, se află la Penitenciarul Rahova de puțin timp.

Liviu Dragnea a primit, miercuri, vizita iubitei sale. În aceste momente, Irina Tănase și Valentin Dragnea se află în incinta penitenciarului.

Trimis după gratii, fostul lider al PSD își poate vedea logodnica doar în baza unui program foarte bine stabilit. Irina Tănase a ajuns în urmă cu puțin timp la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat fostul lider PSD, informează Realitatea TV.

Irina Tănase a venit însoțită de fiul fostului președinte al Camerei Deputaților, la fel ca în dățile trecute. Atunci când în preajma Irinei Tănase nu se află Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, este şoferul acestuia, Fotoreporterii au surprins-o zilele trecute alături de bărbat în faţa blocului. Fostul şef al PSD nu are statut de deţinut vulnerabil, adică are aceleași drepturi ca ceilalți deținuți din Penitenciarul Rahova.

Membrii Comisiei pentru stabilirea și individualizarea regimului de executare a pedepselor au decis că Dragnea va executa pedeapsa de trei ani și jumătate în regim închis. Dar și că nu are nevoie de măsuri suplimentare de protecție, cu toate că a fost demnitar.

Regulamentele închisorilor din România permit ca foștii polițiști, procurori, demnitari sau persoanele implicate în anumite anchete cu grad ridicat de risc să-și ispășească pedeapsa separat.

Șeful PSD a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Decizia a fost data de un complet format din 5 judecători.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: