În ciuda tensiunilor de pe piața valutară, cu leul aflat în depreciere constantă după ce OUG 114/2018 a intrat în vigoare, Liviu Dragnea nu a avut nici o ieșire publică după întoarcerea din vacanță.

Dragnea, a plecat din țară încă de pe data de 2 ianuarie seara, în jurul orei 20.00, de pe terminalul deținut de Țiriac Air, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească, au surse aeroportuare. Potrivit acestora, Dragnea ar fi plecat însoțit de partenera lui, Irina Tănase și de încă o persoană pe ruta București-Sofia, urmând apoi să plece spre o destinație de vacanță.

Reamintim că un nou personaj originar din Teleorman a fost angajat la Camera Deputaţilor. Este vorba despre Cristina Tatu, fost consilier judeţean PSD. Noua „Divă” din PSD a ajuns astfel mult mai aproape de șeful Camerei Deputaților.

De pe pagina peronală de Facebook a acesteia, reise că, Cristina Tatu este acum angajată a Camerei Deputaților și că face un internship în materie de exercitare a președinției Consiliului Uniunii Europene.

Cristina Tatu, specialistă în televiziune, fost consilier judeţean, este absoventă a Facultăţii de Geografie şi a cursurilor Intact Media, avându-l ca mentor pe Vasas Ferencz și se pare că a lucrat la Antena 1 și Digi,