Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, MARELE PERDANT în JOCUL făcut de Iohannis! Declarațiile INCENDIARE ale unui jurnalist
Dragnea, MARELE PERDANT în JOCUL făcut de Iohannis! Declarațiile INCENDIARE ale unui jurnalist

Dragnea, MARELE PERDANT în JOCUL făcut de Iohannis! Declarațiile INCENDIARE ale unui jurnalist

Jurnalistul Moise Guran a declarat joi că Liviu Dragnea a pierdut Guvernul din mână, iar acest lucur se observă prin jocul pe care președintele Iohannis îl face.

Jurnalistul spune că una dintre marile lovituri pe care Iohannis a dat-o Guvernului este lăsarea Olguței Vasilescu pe dinafara. 

Guran explică faptul că ministrul Transporturilor Lucian Șova este primul care a arată că Dragnea a pierdut Guvernul. Șova a transmis destul de clar că este în continuare în funcție, cu toate că a fost demis din guvern, precizează Guran. 

„Este un fel de complicitate între ministrul Șova și președintele Klaus Iohannis. El în mod legal are dreptate, ministrul Șova, e în continuare ministru dacă nu a fost numit altcineva interimar. (…) Ceea ce văd eu din toate știrile este că Liviu Dragnea a pierdut Guvernul mai mult decât partidul. Odată cu Olguța Vasilescu închisă pe dinafara Guvernului se întâmplă niște lucruri: ei sunt nevoiți să recunoască faptul că nu au bani. (…) Jocul lui Iohannis produce efecte. Este vorba despre acest joc cu blocarea remanierii. Le-a blocat pe bună dreptate remanierea și i-a condiționat de niște nominalizări mai serioase în ceea ce privește aceste funcții de miniștri cu mare responsabilitate. Doamna Olguța Vasilescu face parte din acea gardă pretoriană a lui Liviu Dragnea, așa cum am numit-o eu," a declarat Moise Guran, la Realitatea TV