Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, grațiat?! Dăncilă „aruncă în aer” scena politică
Dragnea, grațiat?! Dăncilă „aruncă în aer” scena politică

Dragnea, grațiat?! Dăncilă „aruncă în aer” scena politică

Viorica Dăncilă a comentat, duminică, posibilitatea ca viitorul președinte al României, dacă va fi dat de PSD, să ia în calcul grațierea lui Liviu Dragnea.

Viorica Dancilă a fost întrebată, la Alexandria, dacă un posibil viitor preşedinte al României dat de PSD va lua în calcul grațierea lui Liviu Dragnea, scrie RTV.

„Să câştigăm întâi! Dacă vă uitaţi la referendum, acolo văd că nu se vrea graţiere, nu se vor lucruri de genul acesta. Deci câştigarea alegerilor prezidenţiale nu trebuie să fie legată de acest aspect, categoric”, a spus Viorica Dăncilă.

Șeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Decizia a fost data de un complet format din 5 judecatori. Patru au fost pentru condamnare -Rodica Aida Popa, fost vicepresedinte al Inaltei Curti, Lucia Tatiana Rog, Luciana Mera si Simona Encean, iar cel de-al cincilea judecator- Alexandra Iuliana Rus, a fost pentru rejudecarea intregului dosar.