Evenimentul Zilei > Politica > Fost CONSILIER PREZIDENȚIAL, SCRIITOR de FICȚIUNE: „Dragnea VA FUGI din țară la momentul potrivit”
Fost CONSILIER PREZIDENȚIAL, SCRIITOR de FICȚIUNE: „Dragnea VA FUGI din țară la momentul potrivit”

Fost CONSILIER PREZIDENȚIAL, SCRIITOR de FICȚIUNE: „Dragnea VA FUGI din țară la momentul potrivit”

Tot scandalul legat de condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare tocmai a luat o întorsătură neașteptată. Un fost consilier prezidențial a declarat că șeful PSD va fugi din țară la momentul oportun.

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu reacţionează după ce preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost condamnat la închisoare în dosarul angajărilor fictive.
Lăzăroiu spune că Dragnea va fugi din țară la momentul potrivit, pentru că urmează dosarul Tel Drum și „acolo sunt o sută de ani de pârnaie".

„Nu mă bucur pentru niciun om care intră la închisoare. Deci nici pentru Dragnea. Pe de altă parte, fac haz de situația lui doar aparent dificilă pentru că sunt aproape convins că și el va fugi din țară la momentul potrivit. Nu va sta nicio zi la închisoare. Vă spun și de ce n-are altă variantă decât s-o întindă. Ăștia trei ani jumate, treacă meargă…dar, odată intrat, vine Teldrum și acolo sunt o sută de ani de pârnaie. Altfel zis, odată intrat, nu mai iese. Din partea mea, chiar și să fugă e mai sănătos pentru România decât situația actuală cu Dăncilă și Dan la cârma țării", a scris Sebastian Lăzăroiu, pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.