Dragnea a EVALUAT Guvernul: „Sunt câteva cozi de topor în fiecare minister”

Dragnea a EVALUAT Guvernul: „Sunt câteva cozi de topor în fiecare minister”

Președintele social-democrat, Liviu Dragnea, a declarat că evaluează activitatea noului Guvern ca fiind „bună”. De asemenea, el a susținut că nu pot fi acceptate greșeli la nivelul guvernării.

Întrebat cum evaluează activitatea noului Guvern, Dragnea a răspuns: „Ca bună. Bună. Au avut două luni în care s-a muncit foarte mult și până foarte târziu în fiecare zi, pentru a recupera și din întârzieri. (...) Ritmul este foarte mare, iar cerințele sunt foarte ridicate. Greșeli care pot părea mici la prima vedere, nu pot fi acceptate, anul acesta se lucrează la milimetru. Majoritatea din ministere sunt foarte buni și foarte eficienți, dar sunt câteva cozi de topor în fiecare minister”.

„Nu o ducem perfect în România, dar obiectivele pe care ni le-am asumat, cele importante, sunt în grafic. A crescut puterea de cumpărare, au crescut veniturile, au crescut pensiile și se va reuși anul acesta un lucru care multora li se părea imposibil. (...) Avem acum o rectificare pozitivă. Aritmetica este foarte simplă. Am o mulțumire personală despre cum s-a mărit ritmul, dar asta nu înseamnă că ne culcăm pe-o ureche. Sunt un om rațional, un om rezervat. Am discuții dese cu premierul și cu membrii cabinetului”, a adăugat liderul PSD.

În privința celor care critică guvernarea, Dragnea a spus că „o să fiu foarte civilizat. Eu cred că și domnul Dacian Cioloș și cei din Opoziție nu se ceartă cu PSD, ci cu fluturașul de pensie. Când salariatul vede că are un salariu mai bun, când apar peste 100.000 de locuri de muncă, sunt indicatori, statistici. Repet, nu fundamental, nu fenomenal, dar a început să crească. Toate minciunile au picioare scurte. (...) Toate aceste Cassandre, previziuni negre, nu le va mai ține minte nimeni. Ei se vor face de râs, la un moment dat. Nu este preocuparea noastră ce spun ei, să le dăm răspunsuri la toate minciunile lor”.

Ne puteți urmări și pe Google News