Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, despre divorţul său: Ea nu a mai suportat toate aceste atacuri
Dragnea, despre divorţul său: Ea nu a mai suportat toate aceste atacuri

Dragnea, despre divorţul său: Ea nu a mai suportat toate aceste atacuri

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că despărţirea sa de soţia sa, Bombonica, a venit după decizia în primă instanţă în Dosarul Referendumului.

”Despărțirea a venit după decizia în primă instanță (…) Ea nu a mai suportat toate aceste atacuri și am înțeles”, a spus Dragnea, la Antena 3. Şeful PSD a sadăugat că păstrează legătura cu soția sa cu care discută ”mai ales când este vorba despre copii”.

Președintele PSD Liviu Dragnea a divorțat de soția sa, Bombonica, rezultă dintr-un comunicat al DNA, în care aceasta figurează ca „Prodana, fostă Dragnea”.

În comunicatul DNA care aduce precizări despre acuzațiile aduse de procurori fostei soții a șefului PSD, aceasta este numită „Prodana (fostă Dragnea) Bombonica”.

Presa a scris despre acest divorț încă de la finalul anului trecut, dar Liviu Dragnea a refuzat de fiecare dată să comenteze informațiile.

Procurorii o acuză pe fosta soție a lui Liviu Dragnea de abuz în serviciu.

În perioadele 3 martie – 1 august 2008 și 3 iulie 2009 – 1 august 2010, suspecta Prodana Bombonica, în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și în calitate de șef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin încălcarea cu știință atribuțiilor de serviciu, deși a cunoscut faptul că două subordonate, încadrate în funcția de referent la instituțiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu și nu au respectat prevederile contractului individual de muncă și fișa postului, nu a întreprins nici un demers de sancționare a persoanelor respective. Această conduită a permis celor două angajate să își încaseze în mod necuvenit drepturile salariale aferente perioadelor menționate”, se arată în comunicatul DNA.