Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea despre cazul Rizea: Poziţia PSD este aceeaşi
Dragnea despre cazul Rizea: Poziţia PSD este aceeaşi

Dragnea despre cazul Rizea: Poziţia PSD este aceeaşi

Poziţia politică a PSD privind votul din plenul Camerei Deputaţilor în cazul lui Cristian Rizea va fi aceeaşi ca şi la celelalte solicitări ale procurorilor, a declarat liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, astăzi, într-o conferinţă de presă.

"Poziţia politică a PSD este aceeaşi pe care o ştiţi. A fost votată o dată şi nu a fost schimbată", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres, întrebat care va fi poziţia parlamentarilor PSD la votul din plenul Camerei Deputaţilor în cazul deputatului Cristian Rizea.

Întâlnire Dragnea-Rizea

Preşedintele PSD a confirmat că, după votul din Comisia juridică a Camerei Deputaţilor în cazul Rizea, a avut o discuţie foarte scurtă cu acesta la sediul partidului. "Am avut o discuţie foarte scurtă în care, în mod firesc, m-a întrebat ce gânduri avem pentru sectorul 5 (privind candidatul la funcţia de primar – n.r.) şi i-am spus că nu am putut discuta astăzi în BPN situaţia de la sectorul 5, dar probabil că săptămâna aceasta vom avea un Birou Permanent Naţional, poate chiar informal, la care vom discuta şi situaţia de la sectorul 5. Asta a fost discuţia cu domnul Rizea", a precizat Dragnea. Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat luni cererea DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului PSD Cristian Rizea. Acesta este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani în formă continuată şi influenţarea declaraţiilor. Plenul Camerei Deputaţilor va lua decizia finală.