Marian Neacşu, actual membru al Pro România, a fost exclus din PSD pe data de 5 noiembrie, după ce fusese mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, din funcția pe care o ocupa, cea de secretar general. Neacșu a încercat să găsească tot felul de modalitățipentru a întoarce decizia Comitetului Executiv, însă totul a fost inutil. 

Începutul lunii februarie l-a prins pe Marian Neacșu, după mai bine de 20 de ani, în cu totul alt partid. El s-a înscris în Pro România, de unde îl critică pe cel care a orchestrat excluderea acestuia.

Cu toate că din noiembrie până în februarie au trecut 3 luni, Neacșu a continuat să ocupe o funcție importantă, dar mai puțin cunoscută publicului. El a fost consilier onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă în domeniul relaţiei cu Parlamentul. Premierul a decis astăzi eliberarea lui Neacșu din funcția pe care a deținut-o.

”Având în vedere cererea domnului Marian Neacșu înregistrată la Cabinetul prim-ministrului, (…) la data intrării în vigoare a prezentei decizii încetează calitatea de consilier onorofic al prim-ministrului în domeniul relației cu Parlamentul acordată dlui Marian Neacșu”, se arată într-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Victor Ponta a anunţat, în decursul zilei de luni, că Marian Neacşu va conduce campania la alegerile europarlamentare a partidului Pro România, potrivit RTNews.

 

 

Te-ar putea interesa și: