Evenimentul Zilei > Politica > DRAGNEA a fost dat de gol. DEZVĂLUIRI incendiare despre liderul PSD
DRAGNEA a fost dat de gol. DEZVĂLUIRI incendiare despre liderul PSD

DRAGNEA a fost dat de gol. DEZVĂLUIRI incendiare despre liderul PSD

Partidele de vânătoare la care Liviu Dragnea participa alături de lideri importanţi din PSD, cât şi de directorii din compania Tel Drum, despre care a afirmat în repetate rânduri că nu are nicio legătura în ciuda dovezilor aduse chiar de către procurori, sunt publicate de către jurnaliştii de la Rise Project.

Potrivit Rise Project,  Liviu Dragnea a vânat de cel puțin 32 de ori la el în județ, în ultimii 9 ani. Toate acestea, cât şi cei care l-au însoţit se regăsesc în condica în cele patru registre ale Asociației de Vânătoare și Pescuit Sportiv (AVPS) Turris Turnu Măgurele, fondată de Liviu Dragnea la sfârșitul anilor ‘90, apoi predată lui Petre Pitiș, directorul Tel Drum.

În 31 dintre aceste ocazii, Dragnea a participat alături de Petre Pitiș, actualul manager al corporației Tel Drum, despre care a afirmat în faţa jurnaliştilor că nu l-ar mai fi văzut de 10-15 ani. Tot la vânătoare a fost însoţit şi de Marian Fișcuci, primul acționar al companiei privatizate pe când Dragnea conducea CJ Teleorman.

La câteva partide de vânătoare a fost prezent şi Costel Comana, coleg de facultate și tranzacții imobiliare cu Dragnea, afacerist ce s-a sinucis în 2015 după ce a fost pus sub acuzare de procurorii DNA.

În registrele de vânătoare se văd două categorii de persoane care participau alături de Dragnea la vânătoare: "nomenclatura județeană și divizia națională de baroni PSD".

La vănătoare au fost Nicușor Constantinescu (de 18 ori), Paul Stănescu (13), Marian Oprişan (5), Marcel Ciolacu (4), Gabriel Vlase, actual director SIE, şi Niculae Bădălău (ambii de trei ori).

A fost prezent şi preşedintele comisiei de control al activităţii SRI, Claudia Manda. Senatorul PSD a fost prezent de nu mai puţin de 4 ori.

Potrivit registrelor, campionii locali ai vânătorii sunt organizatorii oficiali Mădălin Ioniță (65 de partide), managerul Tel Drum, Petre Pitiș (59 de partide) și Petre Rădan, fost magazioner-șef la Tel Drum, angajat acum la ferma de vaci a lui Dragnea Junior (57 de partide).

La aceste evenimente, mai participă și "divizia locală": șefi din poliție, de instituții descentralizate, primari, consilieri, soți de judecătoare sau angajații de încredere la firmele din grupul Tel Drum.