Evenimentul Zilei > Politica > Gata, N-A MAI REZISTAT! Dragnea ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI în fața jurnaliștilor. Propunere BOMBĂ pentru un NOU PREMIER
Gata, N-A MAI REZISTAT! Dragnea ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI în fața jurnaliștilor. Propunere BOMBĂ pentru un NOU PREMIER

Gata, N-A MAI REZISTAT! Dragnea ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI în fața jurnaliștilor. Propunere BOMBĂ pentru un NOU PREMIER

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o reacție promptă în legătură cu ideea vehiculată de fostul președinte Traian Băsescu și fostul premier Victor Ponta că europarlamentarul Corina Crețu ar fi o variantă bună de premier.

Dragnea a răspuns scurt: „S-o pună ei”, fiind vizibil deranjat că propunere.

„Să o pună ei când vor fi în PSD. Ideea că oameni din afara PSD spun PSD-ului care ar fi o variantă bună de premier este o idee pe care eu nu o accept. Asta înseamnă că PSD o susține în continuare pe Viorica Dăncilă, neavând niciun motiv să nu o facem”, a precizat Dragnea.

În legătură cu acuzațiile pe care comisarul european Corina Crețu le-a făcut recent la adresa Guvernului, Dragnea a dat un nou răspuns tranșant: „Mă abțin, cu greu, dar mă abțin să comentez”.

Corina Crețu a declarat că nu mai acceptă insultele venite din partea Guvernului în legătură cu activitatea sa profesională. Comisarul a fost acuzat de Guvern în legătură cu absorbșia fonduriloe europene.

„Vreau să vă anunţ public că nu mai accept insultele din partea Guvernului României faţă de munca pe care o fac”, a spus ea.

Totodată, comisarul a acuzat că România nu are proiectelor „mature” de infrastructură.

„Nu înţeleg această tensiune care s-a creat între mine şi Guvern, spunând lucrurilor pe nume. Avem bani la Bruxelles pentru proiecte de infrastructură, nu avem proiecte. Târgu Mureş-Iaşi este o prioritate a Comisiei Europene, avem nevoie de a completa proiectele de infrastructură care conectează Europa, mai ales Republica Moldova, Moldova, de Europa Centală şi de Est”, a spus Corina Creţu

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: