Evenimentul Zilei > Politica > Cine îl apără pe Dragnea? Un alt nume greu din PSD iese la „atac”: „Nu suntem disperați. Suntem la guvernare”
Cine îl apără pe Dragnea? Un alt nume greu din PSD iese la „atac”: „Nu suntem disperați. Suntem la guvernare”

Cine îl apără pe Dragnea? Un alt nume greu din PSD iese la „atac”: „Nu suntem disperați. Suntem la guvernare”

Cătălin Rădulescu, cunoscut și drept deputatul „mitralieră” din PSD, consideră că rezultatul votului este irelevant, referendumul fiind, de fapt, doar o capcană care nu ar fi trebuit acceptată.

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat, la ieșirea din sediul PSD, că rezultatul votului nu arată o vinovăție a lui Liviu Dragnea și că referendumul a fost, de fapt, capcana alegerilor de duminică și că nu trebuia acceptată organizarea demersului.

„Rezultatul votului nu înseamnă că președintele Dragnea este vinovat. Capcana este că am acceptat referendumul. Eu m-am opus acestei chestiuni, nu trebuia să-l acceptăm. Trebuia să facem europarlamentare și atât. (…) Eu cred că se adaugă încă 2-3 procente la noi după numărătoarea voturilor. (…)

Nu vă gândiți că suntem veseli, dar nu suntem nici disperați. Suntem la guvernare. Este un vot pentru europarlamentare”, a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, după închiderea secțiilor de votare, că își asumă responsabilitatea rezultatului de la urne, dar va face asta în ședința Comitetului Executivului Național.