Profesorul universitar Liviu Sătaru, fost primar al Reșiți și lider PD și PNL, a povestit despre o ședință a PD avută loc în sediul din str. Modrogan, în 1998.

„Pe când eram secretar general adjunct al PD-ului, domnul Vasile Blaga nu a mai rezistat și ca să nu-l ia la bătaie a ieșit din sediu. El era prefect de Teleorman și președintele organizației era Adi Videanu. Adi Videanu mi-a spus că dacă nu-l terminăm pe ăsta ne face de râs, ne aduce numai prejudicii, că și-a însușit niște lacuri, că a tras cu pușca după unii care au venit să pescuiască. Și-a însușit lacurile fără documente, fără acte, doar cu acte de corupție, că e profund corupt. Am luat decizia să-l excludem atunci pe domnul Dragnea”, a spus Liviu Spătaru pentru expressdebanat.ro.

El a mai povestit că a fost nevoit să conduca ședința pentru că Vasile Blaga a părăsit sala din cauza lui Dragnea.

„Pentru mine nu e nicio noutate. E un escroc ordinar! E un hoț, nu am niciun fel de dubii. Nu va rămâne nici în fruntea PSD-ului, nici în libertate, indiferent cât se chinuie să modifice legile Justiției. Dacă îi ieșea referendumul, el a doua zi venea cu OUG pentru modificarea legilor Justiției cum voia el. Asta era marea lui dorință, marea lui miză”, a mai povestit Spătaru.