Dragnea, AVERTIZAT: „Roiesc în jurul dumneavoastră câteva femei celebre. Trei dintre ele le pot număra acum”
Editura Evenimentul si Capital

Dragnea, AVERTIZAT: „Roiesc în jurul dumneavoastră câteva femei celebre. Trei dintre ele le pot număra acum”

Liviu Dragnea
Autor: | | 0 Comentarii | 2316 Vizualizari

Deputatul PMP, Corneliu Bichineț, a susținut o declarație politică referitoare la responsabilitățile liderului PSD, Liviu Dragnea, și l-a avertizat pe acesta să aibă grijă la femeile care roiesc în jurul său, în ședința Camerei Deputaților din 25 aprilie.

„Domnule ministru Iordache, e un privilegiu pentru mine să lucrez cu dumneavoastră. Mă bucur că sunteţi din nou la cârmă, unde vă este locul. V-am considerat un om bun, dar aţi trecut printr-o experienţă traumatizantă în iarna aceasta. Asta e viaţa, mergem înainte”, a început Bichineț.

„Declaraţia mea politică nu se referă la dumneavoastră, ci la Liviu Dragnea, simultan aflat în postura de preşedinte al PSD-ului şi preşedinte al Camerei Deputaţilor. Deşi nu-l consider o personalitate de dimensiuni gigantice, planetare, intergalactice, îl consider pe domnul Liviu Dragnea un om puternic, cu o responsabilitate uriaşă în ţara noastră, deoarece partidul pe care îl conduce a câştigat alegerile”, a continuat el.

Dialogul surzilor

Deputatul PMP a declarat că nu a făcut o pasiune pentru Dragnea, însă că vor discuta în fiecare săptămână.

„Domnule Liviu Dragnea,

N-am făcut o pasiune pentru dumneavoastră, dar săptămână de săptămână vom dialoga. Un dialog al surzilor, adică eu vorbesc şi dumneavoastră nu mă auziţi. Astăzi, vă spun că nimeni n-o să vă impute greşelile iluştrilor dumneavoastră predecesori, grave, mari, inumane, care au ruinat ţara”, a precizat Bichineț, potrivit stenogramei ședinței.

El a subliniat că „de asemenea, nu cred că trebuie să vă frământaţi prea mult pentru problemele juridice pe care le aveţi, pentru că deasupra noastră se află un for tutelar - Dumnezeu. Şi dăm seamă pe pământ pentru faptele noastre, aici, în faţa unor oameni, şi lumii de dincolo, în faţa lui Dumnezeu”.

Dragnea, pus în primejdie de femei

În același timp, Corneliu Bichineț i-a atras atenția lui Liviu Dragnea să aibă grijă de femeile care „roiesc” în jurul său.

„Însă aveţi grijă, că roiesc în jurul dumneavoastră câteva femei celebre. Trei dintre ele le pot număra acum: Firea, Olguţa şi Luluţa. Şi, în mod cert, una o să vă facă capătul, cum spune poporul”, a punctat deputatul PMP.

„Mergând mai departe, domnule Liviu Dragnea, vreau să vă spun că judeţele ţării, toate, aşteaptă - şi cele dezvoltate, şi cele mai puţin dezvoltate - investiţii din partea Guvernului, acum şi nu mai târziu.

De asemenea, domnule Liviu Dragnea, preşedinte al PSD-ului şi al Camerei Deputaţilor, corectaţi, că aveţi puterea în mână, acel păgubos 416, care a fost dat cu bune intenţii, dar care a făcut mai mult rău ţăranului român decât colectivizarea”, a explicat Bichineț.

„Se bea pe capete în lumea satului şi s-au depărtat oamenii de cele fireşti - de muncă, de pământ, de animale -, încât crâşmele insalubre sunt pline de dimineaţa până seara, iar folclorul tembel creat de cei care stau acolo la băut de dimineaţa până noaptea şi invers demonstrează simptomatic acest lucru. Se vorbeşte în argou, servesc la prima oră "Blend-a-med", în sensul că-şi repară dinţii cu rachiu, "Pasión", "Genocid", "Adio, mamă", iar ca o chintesenţă, fiecare se simte îndatorat să spună: "Pe mine mă cheamă Ion, ziua beau şi noaptea dorm"... nu, "noaptea beau şi ziua dorm". Îndreptaţi răul, domnule Dragnea, pentru că aveţi posibilitatea şi PMP-ul va susţine toate proiectele de lege bune pe care orice Guvern le va impune. Noi nu facem opoziţie de dragul opoziţiei”, a mai spus deputatul PMP.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate