Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, atac incendiar la Augustin Lazăr: „A fost susţinător al torţionarilor, un instrument al unui sistem de poliţie politică foarte dur”
Dragnea, atac incendiar la Augustin Lazăr: „A fost susţinător al torţionarilor, un instrument al unui sistem de poliţie politică foarte dur”

Dragnea, atac incendiar la Augustin Lazăr: „A fost susţinător al torţionarilor, un instrument al unui sistem de poliţie politică foarte dur”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, că Augustin Lazăr a trecut prin viață „cum a vrut”. Președintele PSD a adăugat că Lazăr a fost „susținător al torționarilor”.

„Nu cred că va păţi ceva Augustin Lazăr (pentru activitatea sa de dinainte de Revoluţie ca preşedinte al comisiei de eliberări condiţionate – n.r.), habar n-am. Cert e că a trecut prin viaţă cum a vrut, a fost susţinător al torţionarilor, un instrument al unui sistem de poliţie politică foarte dur, a trecut hopul Revoluţiei, a intrat pe un drum foarte şmecher şi a ajuns primul procuror al României. Spunea cineva că Iohannis la un moment dat se dădea puternic anticomunist şi l-a ţinut în braţe pe acest om despre care toată lumea a vorbit”, a spus Dragnea la Antena 3 întrebat dacă este de părere că Augustin Lazăr, care tocmai a ieşit la pensie, va păţi ceva pentru activitatea sa împotriva deţinuţilor politici din poziţia de preşedinte al comisiei de eliberări condiţionate.

Preşedintele PSD a menţionat că i-a cerut ministrului Muncii, Marius Budăi, să elaboreze un proiect prin care să se dubleze pensiile deţinuţilor politici, iar în cazul în care acest proiect nu va fi gata în zilele următoare, va iniţia el împreună cu colegii din Parlament un proiect de lege cu acest subiect.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: