„Raportul privind evaluarea miniştrilor va fi finalizat, probabil, duminică sau luni, iar în zilele imediat următoare o să îl prezentăm în Comitetul executiv naţional şi acolo vom lua nişte decizii, care pot fi de orice natură. Dar obiectivul rămâne legat în continuare de măsuri care să ne asigure că acel program trebuie pus în practică. Nu este o evaluare făcută împotriva cuiva, ca să fie foarte clar. Am văzut că sunt câţiva colegi care se ciondănesc. Se mai întâmplă, când vine vara, oamenii se mai supără, se mai ceartă, dar dincolo de orice persoană, pe mine mă interesează ca acest program să fie pus în practică, este singura noastră şansă în această perioadă”, a subliniat Dragnea, informează agerpres.ro.

Dragnea a precizat că raportul de evaluare va fi „extrem de riguros”, pentru că „nu ne putem juca cu programul de guvernare”.

„Orice măsură care este întârziată are efecte asupra altor măsuri, care ne pot afecta creşterea economică, resursele financiare, veniturile la bugetul general consolidat şi finanţarea şi susţinerea unor măsuri extrem de importante”, a adăugat liderul PSD.