Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea devoalează strategia USR-PLUS pentru alegeri. „Pe acest lucru eu am fost condamnat”
Dragnea devoalează strategia USR-PLUS pentru alegeri. „Pe acest lucru eu am fost condamnat”

Dragnea devoalează strategia USR-PLUS pentru alegeri. „Pe acest lucru eu am fost condamnat”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a relatat o întâmplare asupra căreia un cetățean i-a atras atenția. Conform spuselor șefului PSD, USR-PLUS a trimis o adresă către un tânăr care abia a împlinit 18 ani, iar unul dintre părinții copilului i-a spus lui Liviu Dragnea că nu este normal ca cei ce au trimis documentul respective să aibă aces la astfel de informații.

Ba mai mult, liderul PSD a comparat această stuație cu condamnarea lui în cazul „Referendum”. Liviu Dragnea se întreabă dacă liderii USR-PLUS vor fi condamnați pentru acastă situație simillară cu a sa.

„Eu am fost condamnat la referendum pentru faptul că spunând oamenilor să meargă la vot aş fi putut determina militanţii PSD să studieze listele electorale permanente care oricum sunt afişate şi prin asta ar fi putut afla datele personale ale celor trecuţi în liste, pe care le vede oricine şi s-ar fi putut încălca legea privind protecţia datelor personale.

Deci ca să terminăm cu minciuna lui Iohannis că a fost pentru fraudă la referendum. Şi văd o adresă de la USR-PLUS. Mi-a trimis-o cineva de la fiul lui şi s-a speriat: „de unde ştiu ăştia datele mele personale, că a făcut copilul meu 18 ani?”. Pe acest lucru eu am fost condamnat. O să fie condamnaţi şi ei, sau este dublă măsură, dublu standard ca să zicem aşa?”, a declarat Liviu Dragnea în interviul acordat pentru DCNews.