Liviu Dragnea a explodat când s-a atins subiectul propunerii Olguței Vasilescu ca și consilier pe infrastructură a premierului Viorica Dăncilă. 
 
O jurnalistă care a remarcat faptul că Vasilescu, care a fost refuzată de două ori de președintele Iohannis, a reușit să intre în Guvern „pe ușa din spate”, l-a făcut pe Liviu Dragnea să explodeze. 
 
„Suntem intre 1 si 8 martie. Intre voi fetelor, chiar nu va puteti abtine macar acum. Cum sa zici asa ceva despre Olguta Vasilescu?”, a fost reacția lui Dragnea, care a precizat că o susține pe Vasilescu în funcția de consilier al premierului Dăncilă. 
 
„Este un om foarte competent, foarte aplicat si a aplicat multe proiecte de infrastructura in Craiova, un om care poate munci foarte mult si poate ajuta pe ministru si se poate implica. Decizia premierului de a o coopta este una foarte buna si sustin cu tarie acest lucru”, a mai spus Dragnea. 
 
Liviu Dragnea a mărturisit, duminică, în cadrul unei conferințe susținute la Târgu Jiu, că Lia Olguța Vasilescu s-a autopropus în funcția de consilier onorific pe infrastructură, în contextul în care președintele Iohannis a refuzat-o de două ori, o dată fiind nominalizată ca ministru chiar la Dezvoltare.
 
Lia Olguţa Vasilescu, fostul ministru al Muncii, a solicitat să fie consilierul onorific al premierului pe probleme de infrastructură, a anunțat Liviu Dragnea în timpul unei conferințe la Târgu Jiu, scrie Antena3.
 
„Vineri am plecat de la Bucureşti spre Reşiţa şi am făcută 8 ore. Am văzut cât de aglomerat e acest drum Craiova-Piteşti. E absolut obligatoriu ca acest drum expres să se realizeze. Din câte ştiu s-au semnat deja contracte pentru două tronsoane. Olguţa Vasilescu i-a cerut premierului să fie consilier onorific pe infrastructură pentru a urmări această lucrare.