Celebrităţile care participă la campania #PassTheMic  vor transmite pe social media mesaje pentru conștientizarea cu privire la modul în care oamenii pot ajuta la încheierea pandemiei primind sfaturi de la cei care „știu de fapt despre ce vorbesc”.

Să precizăm, sunt doar actori, nu doctori, mesajele lor vin din partea lui Fauci.

„Este o onoare și o bucuria imensă să particip la campania #PassTheMic pentru Dr. Anthony Fauci, directorul @NIAID la @NIHgov. Este probabil unul dintre cei mai importanți oameni din lume ”, a scris Julia Roberts pe Instagram.

„Dacă nu îl cunoașteți, el este omul care se asigură că vom obține cele mai precise informații despre # Covid-19. Lucruri precum modul în care ne putem apăra pe noi înșine și comunitățile noastre…”.

Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase a devenit extrem de activ pe social media, publicând multe postări informative cu sfaturile, faptele și cercetările sale despre virus.

În video, veţi observa cum Julia Roberts, chipurile, a fost surprinsă atunci când Fauci a intervenit în transmisia live de pe Instagram, ca şi cum nu ştia!

Alte vedete care își “predau” conturile de Twitter, Facebook și Instagram profesioniștilor din domeniul sănătății pentru o zi includ pe Sarah Jessica Parker, Rainn Wilson, Penélope Cruz, Busy Philipps, Robin Wright și Shailene Woodley.

Inițiativa a fost lansată joi și va continua timp de trei săptămâni în cadrul campaniei One World.