Acesta are menirea de contura profilul psihologic al victimei și al posibilului autor al omorului sau agresiunii asupra victimei.

La noi, judiciariștii încearcă să facă ei acest lucru în baza experieței acumulate. Modul acesta de lucru le este folositor pentru a stabili mediul în care se învârtea victima, posibile legături cu persoane interesate în suprimarea victimei și tipuri de reacție în anumite situații. Așa se explică de ce anchetatorii cazurilor de omor sau morți suspecte sunt interesați și de latura privată a vieții victimei.

Deoarece am aflat tot felul de informații despre controversatul personaj care a fost Dan Condrea, informații ce pot fi interesante pentru conturarea profilului său psihologic, le aducem rând pe rând la cunoștința procurorului și polițiștilor care se ocupă de moartea stranie a patronului de la Hexi Pharma. După datele privind legăturile lui Condrea cu personaje din sfera serviciilor secrete și cele din rețeaua sanitară, azi facem publice informații despre hobby-ul fostului patron de la Hexi Pharma, descris de unii apropiați ca un tip dur, coleric, zgârcit, capabil de orice pentru a-și atinge scopul.

Dan Condrea, omul care n-a ezitat să facă bani din dezinfectanții diluați pe care-i distribuia în spitale, era un rocker practicant. Era atât de pasionat de muzica metalistă, ca fan declarat al lui John Petrucci și a trupei sale Dream Theater, încât a studiat chitara, și-a făcut trupă, iar din când în când organiza cu prietenii săi seri muzicale în cluburi bucureștene.  Și-a botezat formația Kameleon și a înregistrat-o la OSIM, ca nu cumva cineva să-i fure numele. Nu s-a zgârcit în a-și cumpăra scule scumpe și, din 2012, a investit în clipuri video, pe care le puteți vedea pe canalul Youtube.

După ce am găsit pe internet prima înregistrare cu Dan Condrea în rol de chitarist rock (pe care am și publicat-o vineri pe site-ul evz.ro), am cerut relații de la patronul Clubului Ageless, acolo unde se făcuse filmarea. Alexandru Jalbă, omul care deține de câțiva ani clubul din zona Tineretului – Cuțitul de argint, și-a amintit de seara din vara anului 2013, când ”o companie de medicamente sau cam așa ceva” a închiriat locația sa de circa 80-100 de locuri. Omul spune că până la momentul când a văzut înregistrarea în evz.ro, nu a făcut nicio legătură între patronul Hexi Pharma, implicat în scandalul despre care urlă presa, și  tipul care a cântat în Ageless, în urmă cu trei ani.  

”A venit o tipă de la compania lor, a închiriat doar localul, refuzând cateringul nostru și băuturile de la bar. Au spus că aduc ei tot și vor veni cu formație și scule, căci au o aniversare privată. Au plătit însă oamenii care au servit și pe barmani. Am stat toată noaptea cu ei, dar nu mi-am dat seama că acel chitarist e mare șef. Mai ales că a cântat mai tot timpul. Acum, mă gândesc că a vrut să-și facă damblaua și să cânte în fața amicilor și oamenilor lui din firmă”, mi-a spus Alexandru Jalbă.

 

@Condrea compunea muzică și se visa un mare chitarist

 

 Despre prestația artistică a lui Dan Condrea, am arătat filmarea din Ageless unui specialist în muzică rock și cunoscător al comunităților de muzicieni și fani, cerându-i o părere avizată. Am aflat lucruri interesante despre Condrea și hobby-ul lui, inclusiv o adresa de mail personală a afaceristului metalist.

”În afară că țintește sus, dacă se afișează cu sigla trupei Dream Theater, unde John Petrucci e un titan, Condrea se vede că era pasionat. A investit în sculele de pe scenă, cânta la o chitară Ibanez JEM 555 Mirror, scumpă, ca a lui Petrucci, unul din cei mai tari chitaristi din lume. Pe imagine se vede că mai avea în rastel încă două chitări, ambele Ibanez, iar amplificatorul Mesa Boogie Mark IV este exact ca si amplificatorul lui John Petrucci. Deci fan total, maniac. Dan Condrea nu mi se pare un talent aparte la chitară, dar se vede că repeta destul de mult timp și învățase scheme de chitară pe care le combina între ele. E foarte concentrat pe ceea ce face, parcă se teme să nu greșească. Mi se pare foarte calculat. Trebuie să vă spun că toate melodiile pe care le-am găsit cu Kameleon sunt compoziții de-ale lui Condrea.

Am văzut și alte două clipuri postate pe youtube, cu piese înregistrate, de data aceasta. Evident, sună mai bine decât ce au cântat în club, plus că au avut un solist vocal, Radu, nu o solistă. În trupă mai erau Bogdan Oancea si Dan Alexandru”.

Aceasta a fost analiza specialistului. Tot el ne-a spus că l-a descoperit pe Dan Condrea pe un forum al chitariștilor rock. Din ce posta reiese că a cântat destul de des și prin alte cluburi bucureștene. Ultima oară a fost activ pe forum pe 19 aprilie 2016, când căuta un chitarist ritm și clăpar. Deci, când Tolontan abia începuse ancheta dezinfectanților Hexi Pharma, Condrea încerca să-și dezvolte trupa Kameleon și cerea celor interesați să-i scrie pe adresa de mail [email protected] Oare SRI știa despre toate acestea și despre studioul în care repeta cu formația patronul firmei care aproviziona majoritatea spitalelor din România cu soluții

falsificate?

Aici e video. Se poate face captura cu trupa lui Condrea