Evenimentul ZileiPoliticaDosar penal pentru un primar și un viceprimar. Ce au făcut în ziua votului

Dosar penal pentru un primar și un viceprimar. Ce au făcut în ziua votului

Dosar penal pentru un primar și un viceprimar. Ce au făcut în ziua votului
Primarului şi viceprimarului oraşului Potcoava din Județul Olt li s-a deschis duminică dosar penal pentru coruperea alegătorilor.

 

Polițiștii au primit o sesizare potrivit căreia edilii în cauză ar oferi bani cetăţenilor pentru a merge la vot.

„În această dimineaţă, în jurul orelor 10.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că primarul şi viceprimarul oraşului Potcoava oferă bani cetăţenilor pentru a merge la vot. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Olt şi Poliţiei oraşului Potcoava, întocmind dosar de urmărire penală pe numele celor doi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de coruperea alegătorilor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, scrie Agerpres.

Serviciul de urgență 112 (numele complet Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență – SNUAU) este un serviciu telefonic din România, operat de Serviciul de Telecomunicații Speciale. Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență reprezintă o componentă importantă a obligațiilor serviciilor cu caracter universal, fiind prevăzut și în una din Directivele pentru politicile sectorului de telecomunicații din acquis-ul Uniunii Europeane.


Accesează: