Evenimentul Zilei > Actualitate > Dosar penal pentru Margherita de la Clejani, pentru droguri. Viorica și Ioniță au aflat o parte din adevăr
Dosar penal pentru Margherita de la Clejani, pentru droguri. Viorica și Ioniță au aflat o parte din adevăr

Dosar penal pentru Margherita de la Clejani, pentru droguri. Viorica și Ioniță au aflat o parte din adevăr

Parchetul a răspuns ieri unei solicitări a emisiunii XNS de la Antena 1, referitor la situaţia dosarului accidentului rutier în care a fost implicată Margherita de la Clejani, fiica celebrilor lăutari Viorica şi Ioniţă de la Clejani.

În răspunsul oficial remis de instituţie, se arată că a început urmărirea penală împotriva unei persoane, pentru consum de droguri. Mai mult, i s-a şi adus la cunoştinţă acestei persoane că este urmărită penal. Rigorile impuse de secretul anchetei penale, dar şi prezumţia de nevinovăţie de care se bucură cercetatul, împiedică parchetul să dea şi numele celui împotriva căruia s-a pornit urmărirea penală. Dar lucrurile sunt evidente. Persoana este Margherita dela Clejani.

Dosarul a fost pus în mişcare pentru că zilele trecute au ieşit de la IML rezultatele analizelor de sânge ale Margheritei. Care nu au făcut decât să confirme rezultatul obţinut cu drug-testul făcut chiar în seara accidentului. Aparatul relevase că Margherita, în acel moment, se afla sub influenţa substanţelor interzise. Pe surse, cei de la XNS au aflat că rezultatele de la IML arată că în sângele Margheritei, se afla un veritabil cocktail de substanţe interzise. Nu mai puţin de 7 astfel de substanţe.

Aceste rezultate, aşteptate destul de mult timp, pentru că poliţia abia acum a găsit bani ca să le plătească, sunt extrem de importante şi o implică nu numai pe Margherita. Veţi vedea de ce.

Pe data de 27 mai, anul acesta, în jurul orelor 6 dimineaţa, în Bucureşti, pe bulevardul Gheorghe Şincai, a avut loc un accident rutier banal. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o altă maşină, parcată regulamentar. Aparent, un accident care în mod normal se rezolvă amiabil între cei doi împricinaţi. La volanul maşinii care a provocat accidentul se afla Margherita de la Clejani, fiica celebrilor Viorica şi Ioniţă de la Clejani. La faţa locului a veit totuşi poliţia, care a testat-o iniţial cu alcooltestul pe autoarea incidentului. Rezultatul a fost negativ. Margherita nu consumase alcool, deşi părea că vine de la o petrecere. Comportamentul ei agitat însă, care nu părea să fie cauzat de emoţiile accidentului, i-au determinat pe pliţiştii de la rutieră să apeleze şi la aparatul drug-test. De astă dată, rezultatul a ieşit pozitiv. Adică, Margherita se urcase la volan sub influenţa substanţelor interzise.

S-a urmat chiar în acea dimineaţă, procedura standard în astfel de cazuri. Vedeta a fost condusă la IML, unde i s-a recoltat sânge, pentru analizele toxicologice. Cele care au cu adevărat valoare în instaţă, pentru că rezultatul drug-testului este unul orientativ.

Ioniţă de la Clejani, prezent imediat după producerea accidentului la faţa locului şi care şi-a şi însoţit fata la IML, a pus la dispoziţia emisiunii XNS un filmuleţ, înregistrat cu telefonul, înainte de a i se lua sânge Margheritei. De faţă era şi unul dintre poliţiştii de la Rutieră care o depistase cu drug-testul. Se aude clar pe înregistrare că fata rcunoştea că „luase ceva”, dar în nici un caz droguri, ci nişte medicamente care se pot uşor cumpăra de la farmacie. „Deci este vorba despre nişte pastile” – concluzionează Ioniţă pe film, aprobat de către poliţist.

Ce consumase Margherita înainte de accident și cu cine

De aici, cazul s-a complicat. IML trebuia să dea cât mai repede răspunsul la întrebarea: Ce consumase Margherita? Medicamente sau droguri? Întrebare extrem de importantă, pentru că răspunsul la ea putea implica un alt personaj sau, cine ştie, o întreagă reţea. Iată de ce.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: