Doru Bușcu - Rusia și China vs. America și Europa! Care pe care? Romania lui Cristache, la 15:00

Doru Bușcu - Rusia și China vs. America și Europa! Care pe care? Romania lui Cristache, la 15:00

Vizita de 3 zile a liderului chinez, la Moscova, s-a încheiat. Toți ochii occidentali au fost atintiti asupra întâlnirii lui Putin cu omologul sau chinez, Xi Jinping si asupra înțelegerilor și acordurilor parafate.

O vizita cât un balon de oxigen pentru Putin, mai ales dupa emiterea mandatului de arestare emis de Curtea Penala Internationala, menit să-i șubrezească și mai mult din imaginea și așa pătată de războiul din Ucraina. Despre intelegerile celor doi, consecințe, dar și despre rolul Chinei în ecuația de război discutam astăzi de la 15, împreună cu Doru Buscu, Redactor-șef Cațavencii.

 

Cimitirul Nevaccinaților

Cimitirul nevaccinaţilor e un roman de nerefuzat. E cartea realității în care am trăit în ultimii doi ani cu toții. În care am murit, mai bine zis. Unii chiar de tot. Cimitirul nevaccinaţilor e despre înviere. Nu cea din moarte. Învierea din ignoranță și minciună. O minciună de dimensiunile unui coșmar. Un coșmar de dimensiunile unei planete. Și mai e ceva cu această carte. Ne dezvăluie faptul că e scrisă de un foarte talentat scriitor, altul decât ziaristul cu același nume, deși în viață cea de toate zilele sunt una și aceeași persoană… Volum recomandat de Evenimentul Istoric! CUMPĂRĂ CARTEA –