Dorel Onaca: Sediul de campanie al lui Traian Băsescu nu-mi aparţine

Dorel Onaca: Sediul de campanie al lui Traian Băsescu nu-mi aparţine

Consilierul de stat al preşedintelui Traian Băsescu, Dorel Onaca, a declarat la emisiunea "La Taifas", de pe B1 TV, că fostul sediu de campanie al preşedintelui Traian Băsescu, pentru perioada referendumului, nu este o proprietate a sa.

Consilierul Onaca i-a spus jurnalistului Ion Cristoiu că sediul de campanie a fost oferit de o familie din Bucureşti, iar şeful statului nu a ştiut dinainte unde se află imobilul.  "După ziua suspendării, i-am spus domnului preşedinte că există câteva persoane care doresc să pună la dispoziţie imobilul lor pentru sediul de campanie. A spus să îl alegem pe primul de pe listă, strada Comăniţa, nr.9. Sediul de campanie al domnului preşedinte Băsescu nu este al meu, nici nu îl cunoşteam pe proprietar. Sediul se află în apropierea celui din 2007, mă bucur că i-a purtat noroc şi acum", a declarat consilierul de stat Dorel Onaca. Acesta a mai spus că preşedintele şi cei din staful de campanie nu ştiau cine e familia care a pus la dispoziţie imobilul şi a mai spus că proprietarul imobilului a dorit în schimb doar o Constituţie semnată de preşedintele Traian Băsescu.

De asemenea, Onaca a explicat şi de ce unii cârcotaşi au început să spună că sediul de campanie al preşedintelui e un garaj: "Acolo e o curte foarte mică, iar pe poarta respectivă, ca să nu blocheze cineva accesul e o inscripţie: «Nu blocaţi, garaj!». Despre asta era vorba, dar în niciun caz că e un garaj."

Ne puteți urmări și pe Google News