Dorel Onaca, candidatul PDL pentru Constanţa

Dorel Onaca, candidatul PDL pentru Constanţa

PDL îl aruncă în bătălia electorală împotriva primarului Constanţ ei, Radu Mazăre, pe senatorul Dorel Constantin Onaca.

El a fost anunţat, ieri, oficial drept candidat al partidului în alegerile pentru postul de edil-şef al municipiului. Atât Dorel Onaca, cât şi liderul organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, deputatul Stelian Duţu, au negat că această candidatură ar fi fost impusă de către preşedintele Traian Băsescu.

Ei au susţinut că decizia s-a luat în urma unui sondaj din care reiese că Onaca are „aproape 80% notorietate în Constanţa“. Senatorul PDL a ţinut să precizeze că este singurul candidat care, în sondaje, are mai multe procente decât partidul. Totodată, el a anunţat că fondurile pentru campania electorală îi aparţin în exclusivitate. „Eu am intrat în politică fiind un simplu milionar în dolari, scafandru şi absolvent al Facultăţii de Drept. Aveam mai mult de patru case, şi acum ar fi culmea să aştept sponsorizări“.

Întrebat de ziarişti despre trecerea lui prin PDSR, PRM, PPRM, PC şi PD, Onaca a spus că, de-a lungul timpului, a vrut să impună partidelor doctrina popular europeană pe care a găsit-o în final la PDL. La referendumul privind suspendarea preşedintelui, Dorel Onaca a făcut parte din stafful de campanie al lui Traian Băsescu.

Ne puteți urmări și pe Google News