"Partidul Social Democrat a înţeles mesajul transmis de electorat şi s-a angajat în schimbări profunde. În acest sens, anul viitor, PSD Arad va propune la Consiliul Judeţean o echipă de oameni pregătiţi, oneşti, cu experienţă în administraţia publică, care cunosc bine judeţul şi ştiu ce probleme sunt în fiecare localitate", a afirmat Dorel Căprar, într-un comunicat de presă remis vineri. 

Potrivit aceleiaşi surse, "în perioada următoare, reprezentanţii PSD Arad se vor consulta cu cetăţenii din fiecare oraş, comună şi sat pentru a realiza un plan real şi concret privind dezvoltarea judeţului şi atragerea de investiţii la nivel local". 

"Din 2020, judeţul Arad trebuie să fie administrat de un om gospodar, care să cunoască fiecare localitate şi să fie permanent pe teren pentru a se consulta cu arădenii şi pentru a urmări că se respectă termenele şi se fac lucrări de calitate la nivelul infrastructurii locale. Aradul are nevoie mai puţin de politică şi mai mult de oameni competenţi, buni manageri, care să asculte cetăţenii şi să fie deschişi la nevoile reale ale acestora", a mai arătat liderul filialei judeţene PSD.