Dorel a „lovit” pe Aeroportul din Cluj. Zeci de pasageri au ratat un zbor

Dorel a „lovit” pe Aeroportul din Cluj. Zeci de pasageri au ratat un zbor

Zeci de pasageri au ratat ieri seară un zbor către Paris, Franța, după ce scannerele de securitate de pe Aeroportul Din Cluj nu au mai funcționat. Incidentul s-a datorat unei pene de curent, care s-a produs după ce muncitorii au tăiat din greşeală mai multe cabluri. Deoarece era în întârziere, aeronava a decolat fără o parte dintre pasageri.

Zeci de pasageri nu s-au putut îmbarca

Ieri seară, zeci de călători aflați pe Aeroportul din Cluj, au fost nevoiți să aștepte mai multe ore să le fie verificate bagajele, după ce scannerele de securitate s-au defectat pentru că o echipă de muncitori a tăiat din greșeală mai multe cabluri care alimentau cu curent electric respectivele echipamente. Acesta a fost motivul pentru care mai mulți pasageri nu au putut ajuge la poarta de îmbarcare pentru zborul lor spre Paris.

Aeroportul din Cluj

Aeroportul din Cluj. Foto: Arhiva EVZ

Prin urmare, 43 de persoane au fost nevoite să rămână în aeroport, după ce avionul care trebuia să îi ducă la Paris a decolat cu o parte din pasageri, după ce a așteptat remedierea defecțiunii mai bine de de 40 de minute.

Căpitanul a decis decolarea

Autoritățile aeroportuare au decis punerea la dispoziția celor care nu au mai putut prinde zborul a unui autocar care să îi ducă în Franța.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei afectați nu au fost deloc încântați de situație.

"Suntem tratați mai rău ca animalele în 2024", a spus un pasager rămas la sol.

"Dumneavoastră de ce ați făcut treaba asta pe banii noștri?", a întrebat o femeie.

O mamă cu copilul în brațe a declarat că deși s-a interesat la toate linii linile de securitate, răspunsul primit a fost același: „Puteți sta liniștiți că avionul nu pleacă fără toți pasgerii. Pe urmă a venit cineva din partea cealaltă să ne spună că a hotărât căpitanul că pleacă fără noi. Vi se pare normal?", a spus femeia.