Evenimentul Zilei > Actualitate > Doodle de Ziua Naţională, desenat de copii
Doodle de Ziua Naţională, desenat de copii

Doodle de Ziua Naţională, desenat de copii

Google lansează "Doodle 4 Google", o competiţie naţională prin care invită copiii să creeze un desen care să exprime ce reprezintă România pentru fiecare dintre ei.

Concursul este pentru cei între 6 şi 14 ani. Desenul marelui câştigător al concursului va apărea pe 1 Decembrie, pe pagina de start a motorului de căutare Google România. Micul artist va primi şi un premiu în valoare de 15.000 lei, iar finaliştii, în număr de zece, vor fi premiaţi cu tablete. De asemenea, şcolile din care provin primii 5 clasaţi vor primi câte o bursă de tehnologie în valoare de 20.000 lei.
Copiii pot fi înscrişi în concurs de către părinţi, învăţători sau profesori, respectând regula unui singur desen trimis de fiecare copil. Desenele pot fi trimise prin poştă sau email, alături de formularul de înscriere disponibil pe pagina google.ro/doodle4google. Termenul limită de trimitere a desenelor este 15 octombrie.
Doodle este logo-ul Google schimbat ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate importantă. În galeria celor mai recente logo-uri dedicate României s-au numărat Brâncuşi, George Enescu, Caragiale, Sergiu Celibidache sau marcarea unor sărbători precum Ziua Naţională sau Mărţişorul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: