O actriţă de filme pentru adulţi a făcut o mărturisire incendiară. Aceasta susţine că a intreţinut relaţii sexuale cu Trump înainte ca acesta să devină preşedintele Statelor Unite. În vârstă de 28 de ani, Stormy Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, a vorbit despre acest aspect, pentru „Touch Magazine” în anul 2011, dar totul a ieșit la suprafață abia acum.

Pe lângă viața amoroasă alături de Donald Trump, actrița de filme pentru adulți a scos la iveală un aspect important și neștiut din viața președintelui america. Stormy a povestit cum, după o cină romantică, au hotărât să vizioneze un documentar despre rechini. Însă actrița a rămas mută de uimire atunci când i-a văzut reacțiile lui Trump. Acesta era vizibil afectat de imaginile difuzate, care îi inspirau teamă și nesiguranță.

„Cel mai ciudat lucru referitor la acea noapte a fost şi cel mai bun dintre toate. Puteam vedea televizorul de la masă şi el urmărea Shark Week şi era prezentat cel mai mare atac al rechinilor din istorie. Este obsedat de rechini. Îi este frică de rechini. Spunea că ar dona bani către toate organizaţiile de caritate, dar nu ar dona niciodată celor care se ocupă de salvarea rechinilor. `Sper ca toţi să moară`, spunea el. Era obsedat. Este ciudat, ştiu”, a povestit tânăra, despre Donald Trump, potrivit The Sun. 

Cu toate că aceste dezvăluiri ar putea fi considerate false, având în vedere că avocatul lui Trump a dat publicităţii o scrisoare semnată de Stormy Daniels în care aceasta neagă că ar fi avut o relaţie sexuală cu preşedintele, ura acestuia pentru rechini este recunoscută chiar de el în postările de pe Twitter. Trump a mărturisit acolo că nu este un fan al rechinilor şi i-a numit „fraieri”.