Evenimentul ZileiInternationalDonald Trump, mărturisire ŞOCANTĂ despre prințesa Diana: M-aș fi CULCAT cu ea chiar dacă era NEBUNĂ

Donald Trump, mărturisire ŞOCANTĂ despre prințesa Diana: M-aș fi CULCAT cu ea chiar dacă era NEBUNĂ

Donald Trump, mărturisire ŞOCANTĂ despre prințesa Diana: M-aș fi CULCAT cu ea chiar dacă era NEBUNĂ
Daily Mail face o dezvăluire incendiară despre actualul preşedinte American care declara imediat după aflarea veştii că Diana a murit: „cel mai mare regret al meu e că nu m-am culcat cu ea”.

Producătorul de televiziune Selina Scott spune însă că Prinţesa Diana era terifiată de avansurile lui Trump. “O bombarda cu buchete uriaşe de flori, care trebuie să fi costat, fiecare, câteva sute de lire sterline. Era evident că Trump o vedea pe Diana o soţie trofeu. Şi pe măsură ce camera ei se umplea cu miile de flori, Diana se întreba ce ar trebui să facă, cum ar trebui să se comporte că să scape de el”, a declarat acesta.

La doar trei ani de la tragicul deces al prinţesei Diana într-un accident de maşină, Trunp spunea că s-ar fi culcat cu ea fără nicio ezitare. El a mai afirmat că Diana era nebună, dar ar fi trecut peste acest aspect “minor”, atâta vreme cât prinţesa era cu adevărat frumoasă. “Avea înălţimea potrivită, era frumoasă, avea un ten superb, era magnifică. Era nebună, dar acestea sunt detalii minore”, a afirmat el.

Subiectul emisiunii lui Stern era “Top 10 cele mai frumoase femei” în viziunea lui Trump. Astfel, preşedintele trecuse pe lista mai multe celebrităţi, între care Angelina Jolie – despre care a afirmat că are buzele prea mari -, dar şi Mariah Carey şi Cindy Crawford, cu care invitatul s-ar fi culcat oricând s-ar fi ivit ocazia.

Afirmaţiile lui Trump privind atracţia pentru Prinţesa Inimilor nu erau în premieră în emisiunea lui Stern.  Trump mai spusese că Diana ocupă locul al treilea în topul celor mai frumoase femei, după fosta soţie şi actuala soţie. De altfel, la şase luni după divorţul de prinţul Charles, omul de afaceri i-a trimis un buchet imens de flori, însoţit de un mesaj în care spusese clar că ar dori să aibă o relaţie cu ea, potrivit 3dots.ro.


Accesează: