Donald Trump își pregătește revenirea la Casa Albă. Ar putea candida la alegerile din anul 2024

Donald Trump își pregătește revenirea la Casa Albă. Ar putea candida la alegerile din anul 2024

Donald Trump se gândește deja la alegerile prezidențiale din anul 2024 și speră să revină în funcția supremă de la Casa Albă, după ce a fost învins de Joe Biden.

Donald Trump, fost președinte al Statelor Unite ale Americii (SUA) se gândește să revină la Casa Albă după alegerile din anul 2024. Fără să dea prea multe detalii, republicanul a spus că s-a hotărât în privința candidaturii sale. Într-o discuție la Fox News, politicanul a fost întrebat de moderator: „Nu vei răspunde, dar trebuie să te întreb. Unde ești în acest moment? Te-ai hotărât?”. Donald Trump a răspuns afirmativ: „Da”, și a smuls ropote de aplauze din partea publicului.

Marea întrebare la care fostul președinte Donald Trump a răspuns afirmativ

„Cred că ați înțeles bine”, a transmis moderatorul Sean Hannity, publicului, făcând trimitere la o posibilă candidatură a lui Donald Trump la alegerile din 2024.

Fostul lider de la Casa Albă a început un fel de campanie electorală neconvențională, pentru că a organizat și va organiza în continuare mitinguri de susținere în Florida, Georgia, Ohio sau Carolina de Nord.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Noi am câştigat alegerile de două ori şi este posibil să trebuiască să le câştigăm a treia oară. Vom recuceri Camera (Reprezentanţilor), vom recuceri Senatul”, a spus Donald Trump, în urmă cu câteva zile, la un miting desfășurat în Ohio.

Speră ca Joe Biden să-i mai lase o țară în picioare pe care să o conducă din anul 2024

Apoi a pus tunurile pe actualul președinte al Americii, cel căruia i-a predat mandatul, după mare scandal, la începutul acestui an. „Joe Biden este pe cale să ne distrugă naţiunea, chiar sub ochii noştri. Cine dracu' ştie ce se va întâmpla în 2024. Poate că nu vom mai avea nici măcar o ţară!”, a mai afirmat Donald Trump.

Fostul președinte a contestat vehement rezultatul alegerilor desfășurate anul trecut. El a avut de partea sa grupuri de susținători fanatici. Unii dintre ei lansând teorii fanteziste care vorbeau chiar despre o țară condusă în continuare de Donald Trump, cu Joe Biden pe post de simplă marionetă.