Președintele Donald Trump a demascat tot ceea ce CNN a scris spunând că  jurnalistul Carl Bernstein, unul dintre autorii raportului, este un om "care trăiește în trecut și crede că este un nebun degenerat".

Comentariile lui Trump au venit ca răspuns la un articol publicat de CNN care a susținut că Michael Cohen a fost dispus să-i spună lui Robert Mueller că Trump știa înainte despre întâlnirea din "Trump Tower" din 2016, între mai mulți oameni apropiaţi preşedintelui cu un avocat rus apropiat lui Putin.

Lanny Davis, avocatul lui Cohen, a recunoscut săptămâna aceasta că nu este adevărat.

Donald Trump  a mai spus că deşi cei de la CNN au fost prinşi cu o minciună majoră, refuză să recunoască greșeala distribuind în continuare  ştiri false.

CNN, care a fost tăcut până acum în fața criticilor dure din partea preşedintelui, de data aceasta a răspuns rapid la tweet-ul lui Trump:

"CNN nu minte, domnule preşedinte. Noi raportăm când oamenii aflați la putere spun minciuni. CNN are informaţii de la oamenii noştri şi de la reporterii noștri. S-ar putea să existe mulți nebuni în această poveste, dar @carlbernstein nu este unul dintre ei", a comentat CNN", insinuînd că Trump e nebunul, nu colegul lor.

De îndată Trump a revenit cu un  tweet:

"CNN, ai mințit din nou spunând că nu minți. Ai spus că Lanny Davis a refuzat să comenteze când era de fapt o sursă. Aveți vreo credibilitate jurnalistică? Adică serios ??? Esti o gluma !!!"