Dominique Strauss-Kahn şi-a angajat bărbaţi pe post de menajere

Dominique Strauss-Kahn şi-a angajat bărbaţi pe post de menajere

Fostul director al FMI şi-a angajat bărbaţi pentru a-i face curăţenie la locuinţa unde se află sub arest la domiciliu, relatează publicaţia New York Post.

Bărbaţii au măturat trotuarul din faţa locuinţei a cărei întreţinere se ridică la 50.000 de dolari pe lună, au şters geamurile şi au dus gunoiul.

Reporterii revistei le-au surprins şi pe soţia şi fiica lui DSK trebăluind prin curtea imobilului. Cele două au plecat ulterior la cumpărături de unde s-au întors cărând vrafuri de cearşafuri şi prosoape.

După ce i-au surprins pe fotoreporteri în preajma locuinţei, cele două au deschis mai multe umbrele în faţa intrării pentru a se feri de ochii curioşilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

În cursul după-amiezii de ieri, proprietara unei firme de decoraţiuni interioare a intrat în locuinţa unde DSK stă sub strictă supraveghere. La ieşire, femeia a refuzat să dezvăluie despre ce a discutat cu cei trei, dar New York Post speculează că soţia lui DSK, Anne Sinclair, încearcă să redecoreze casa astfel încât şederea acestuia să fie cât mai plăcută.

Marc Olivier, fratele mai mic al lui DSK, director al Bance de France, a fost, de asemenea, văzut intrâns şi ieşind de mai multe ori din locuinţă.