Dolj. Vestea anului pentru locuitorii județului!

Dolj. Vestea anului pentru locuitorii județului!

Dolj. Vestea anului pentru locuitorii județului! Guvernul Marcel Ciolacu a prioritizat proiectul de realizare a conductei de transport gaze naturale pe traseul Segarcea - Băileşti- Pleniţa - Calafat, iar astăzi Ministerul Energiei a emis autorizația de construire pentru acest obiectiv, inclusiv pentru alimentarea cu energie electrică, protecție catodică şi fibră optică.

Vestea momentului pentru locuitorii județului Dolj! Ce localițăți vor fi conectate la noua magistrală de gaze

Magistrala de gaze va avea o lungime totală de aproape 113 kilometri și se va cupla la conducta de gaze Craiova-Segarcea. Ea va traversa teritoriile administrative ale localităților Cerăt, Giurgița, Urzicuța, Afumați, Băilești, Galicea Mare, Moțăței, Unirea, Plenița, Rast, Ghidici, Piscu Vechi, Poiana Mare și municipiul Calafat.

Realizarea conductei de transport gaze naturale pe traseul Segarcea - Băileşti- Pleniţa - Calafat

 

Primele două loturi vor fi realizate între localitățile Segarcea, Băilești și Calafat, în timp ce al treilea lot se va construi între Băilești și Plenița.

Ne puteți urmări și pe Google News

Administrația PSD a declarat acest proiect de importanță națională și a făcut toate demersurile pentru realizarea sa.

Consiliul Județean Dolj și primăriile din localitățile de pe traseul conductei de gaze au făcut toate eforturile pentru ca acest proiect să fie dus la îndeplinire: de la elaborarea documentațiilor și stabilirea culoarele de expropriere, până la emiterea tuturor documentelor necesare obținerii autorizației.

Tot in timpul administrației PSD a fost înființată și magistrala de gaze Craiova - Segarcea.

Pentru PSD, angajamentele asumate sunt proiecte onorate! Împreună transformăm județul Dolj!

Articol comandat de PSD Dolj ,  CMF 21240002