Evenimentul Zilei > Sport > Doliu la Atletico Madrid: ”Suntem consternați”
Doliu la Atletico Madrid: ”Suntem consternați”

Doliu la Atletico Madrid: ”Suntem consternați”

Clubul Atletico Madrid e în doliu, după ce unul dintre sportivii săi promițătoi a murit. Clubul a anunţat, sâmbătă, că unul dintre juniorii săi, Christian Minchola, a încetat din viaţă la vârsta de 14 ani.

Christian Minchola, născut la 19 februarie 2006, făcea parte din Academia clubului Atletico Madrid din sezonul 2013 / 2014.

“Furie şi durere pentru că trebuie să îi spunem adio lui Christian Minchola. Viaţa este tare nedreaptă. Sunt mândru că ai purtat acest tricou. Multă putere colegilor, familiei şi prietenilor. Odihneşte-te în pace”, este şi mesajul căpitanului echipei Atletico, Koke, postat pe site-ul clubului. În anunț nu se precizează cauza decesului. Pe de altă parte, Spania este una din cele mai afecte țări de pandemia de coronavirus din Europa.

“Suntem consternaţi de vestea tristă a decesului jucătorului nostru şi regretăm profund pierderea sa. Atletico Madrid este alături de familia şi prietenii lui Christian în aceste momente de durere imensă”, a menționat și preşedintele clubului spaniol, Enrique Cerezo.

Sursa: Atleticomadrid.com