Oficialii de la Federația Română de Atletism au făcut un anunț care a îndoliat sportul românesc, scrie Cancan.

Un fost antrenor ne-a părăsit, iar rudele sale au decis să îl înmormânteze duminică, 1 decembrie – Ziua Națională a României. Ceremonia religioasă va avea loc la capela aflată în Cimitirul Izvorul Nou din Capitală.

Reprezentanții FRA au spus că sicriul cu trupul regretatului sportiv a fost depus astăzi la sediul federației, care se află pe strada Primo Nebiolo nr. 2, Sector 1, București. Astfel, toți cei care vor să îi aducă un omagiu o pot face mâine, 29 noiembrie, la ora 12:00.

„Drum lin, Ion Puică!

Federația Română de Atletism anunță cu adâncă durere trecerea în neființă a celui care a fost Antrenorul emerit Ion Puică. Născut în anul 1930, la București, Ion Puică a fost licenţiat al Institutului de Cultură Fizică din Bucureşti, promoția 1959.
(…)

Corpul neînsuflețit va fi depus mâine, la ora 13:00 la capela cimitirului Izvorul Nou din Bucureşti, iar ceremonia de înhumare va începe duminică, de la ora 13,30, la acelaşi cimitir”, au scris reprezentanții de la FRA pe pagina oficială de Facebook. În urmă cu 37 de ani, Ion Puică a primit titlul de antrenor emerit.