Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în rock-ul românesc! A murit Leo Iorga
Doliu în rock-ul românesc! A murit Leo Iorga

Doliu în rock-ul românesc! A murit Leo Iorga

Solistul trupei Compact a murit sâmbătă, la 54 de ani.

Leo Iorga a murit. Cântărețul suferea de mai mulți ani de cancer și fusese operat în repetate rânduri.

„Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna…DUMNEZEU SA-L IERTE. Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna”, a scris compozitorul Adrian Ordean pe Facebook.

În urmă cu două zile, soția solistului a anunțat că Leo Iorga a fost intrernat după ce o pneumonie pe care o avea a recidivat. Din nefericire, din cauza complicațiilor, Leo Iorga a fost imobilizat în scaun cu rotile.

Solistul Compact a devenit  un exemplu de curaj prin lupta cu cancerul, care i-a fost descoperit în 2011. Până azi, el a ieșit mereu învingător din acest război, trecând prin numeroase operații și lungi și chinuitoare recuperări.

La concertul organizat în memoria lui Teo Peter, prietenii și foștii colegi ai rockerului ucis într-un accident de mașină în 2004 n-au plâns doar pentru pierderea de acum 15 ani, ci și pentru Leo Iorga, care și-a făcut apariția pe scenă în scaun cu rotile, scria în urmă cu câteva zile Libertatea.

„N-am vrut ca lumea să mă compătimească, dar n-am putut să-mi refuz colegii”, a părut să se scuze Leo Iorga, care a ieșit pentru câteva ore din spital, ca să fie alături de colegii de la Compact b și de toți ceilalți muzicieni adunați la Arenele Romane din București, pentru a cânta în memoria lui Teo Peter.

Știre în curs de actualizare