Evenimentul Zilei > EVZ Special > Doliu în PSD. Boala necruțătoare l-a răpus pe liderul social-democrat
Doliu în PSD. Boala necruțătoare l-a răpus pe liderul social-democrat

Doliu în PSD. Boala necruțătoare l-a răpus pe liderul social-democrat

PSD este în doliu după ce unul dintre reprezentanții de la vârf a murit. Politicianul a încetat din viață în spital azi-noapte după o luptă cruntă cu o boală necruțătoare.

Fost director al Direcției Silvice din Caraș-Severin și fost primar al municipiului Reșița, Mihai Stepanescu a murit la vârsta de doar 54 de ani, la Timișoara.

Mihai Stepanescu a murit  în noaptea de vineri spre sâmbătă, din cauza unei boli necruţătoare, au declarat, apropiaţi ai familiei acestuia. De profesie inginer silvic, a ocupat mai multe funcţii, de la şef de ocol silvic, până la director al Direcţiei Silvice Reşiţa.

În 2008 a fost ales primar al Reşiţei ca independent. Al doilea mandat l-a obţinut în 2012 candidând din partea PSD. El a condus Organizaţia Municipală Reşiţa a PSD şi a fost şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Caraş-Severin.

Al doilea mandat de primar nu l-a dus până la capăt, fiind suspendat în 2015 din cauza unui dosar penal, cu două capete de acuzare de luare de mită, în 2016 fiind condamnat definitiv de către Curtea de Apel Timişoara. Mihai Stepanescu ar fi împlinit 55 de ani în luna martie. El a decedat la un spital din Timişoara, potrivit celor relatate de Agerpres.