Evenimentul Zilei > Actualitate > Veste TRISTĂ. Doina Spătaru, INTERNATĂ de URGENȚĂ. Apropiații dau EXPLICAȚII contradictorii
Veste TRISTĂ. Doina Spătaru, INTERNATĂ de URGENȚĂ. Apropiații dau EXPLICAȚII contradictorii

Veste TRISTĂ. Doina Spătaru, INTERNATĂ de URGENȚĂ. Apropiații dau EXPLICAȚII contradictorii

Una din marile cântărețe ale României, Doina Spătaru este urmărită de ghinion în ultimul timp. După tristețea imensă provocată de moartea fiicei ei, artista a fost nevoită să fie internată în spital. Apropiații cântăreței au încercat să explice de ce Doina Spătaru a ajuns în această situație, însă au oferit motive diferite pentru problemele de sănătate cu care se confruntă femeia.

Unii apropiați ai Doinei Spătaru susțin că aceasta a lipsit de la lansarea cărții „Titus Munteanu – Un lord al micului ecran” din cauza unor probleme de sănătate. Prietenul cântăreței în vârstă de 70 de ani, Octavian Ursulescu, autorul volumului amintit mai sus, a spus că ar fi vorba de o răceală, potrivit Click.

 

„Doina nu a putut ajunge luni la eveniment, pentru că este foarte răcită, m-a anunţat cu puţin timp înainte”, a povestit Ursulescu.

Totuși, un alt apropiat intim al cântăreței a spus că există o altă cauză pentru internarea Doinei Spătaru.

„Va fi operată la șold, avea dureri mari”, a spus Petre Geambașu, prietenul de suflet al cântăreței pentru sursa citată.