Doi dintre răniţii de la Colectiv sunt în stare foarte gravă

Doi dintre răniţii de la Colectiv sunt în stare foarte gravă

În total, 19 dintre răniţii de la clubul Colectiv din Bucureşti se mai află în acest moment internaţi în spitale din România sau străinătate. 17 dintre pacienţi sunt trataţi în străinătate si doi sunt internaţi în Bucureşti. Starea acestora din urmă este, din păcate, foarte gravă.

Cele mai multe victime, şapte la număr, se află în spitale din Belgia. Alţi şase tineri aflaţi în clubul Colectiv în 30 octombrie 2015 sunt îngrijiţi de medici germani şi britanici, scrie digi24. Două dintre victimele tragediei sunt încă internate în Austria.  Iar în Olanda şi Israel se află câte un pacient.  Din fericire, toţi răniţii trataţi în străinătate sunt în stare stabilă.

Însă cei doi tineri internaţi în spitale din Bucureşti sunt în stare foarte gravă, potrivit Ministerului Sănătăţii. Unul dintre pacienţi primeşte tratament la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar celălalt la Institutul CC Iliescu.

63 dintre tinerii care au mers în Colectiv pentru concertul trupei "Goodbye to Gravity" şi-au pierdut viaţa, în urma arsurilor suferite în incendiu şi a complicaţiilor provocate de infecţii intra-spitaliceşti.

Ne puteți urmări și pe Google News