Evenimentul Zilei > Social > Doddy, scoți un colind pentru următoarea vară?
Doddy, scoți un colind pentru următoarea vară?

Doddy, scoți un colind pentru următoarea vară?

Confuzie de vedetă! Vă puteți gândi că Ziua Copilului s-a mutat din vară aproape de iarnă? Nu, nu vă îngrijorați, este doar o confuzie sau o strategie de promovare folosită de Doddy și Adeline. Pe Doddy îl știe toată lumea, a făcut colaborări de succes cu Puya, Lora sau Vescan. Supriză! Acum face o colaborare cu Adelina Damian (Adeline), o fată despre care veți auzi foarte multe de acum înainte.

Ce este deosebit la această colaborare? Pe lângă faptul că este cel mai vizualizat teaser din România, piesa,, Îți va fi dor” este imnul copilăriei… Da, este lansat acum, aproape de iarnă. Adelina e un produs interesant – în România lucrează în televiziune, iar în străinătate are mare succes cu muzica. Adeline nu este atât de nouă în industria muzicală, ceea ce este mai interesant este că ea are foarte mare succes în străinătate. În Tunisia și Pakistan, fanii îi zic Adelina- The Queen (Adelina-regina) și reușește să umple toate sălile de spectacole unde cântă. Ea este protejata băieților de la TWO (ex- Akcent) și a semnat cu Mango Records, de altfel, ea merge în turneu alături de ei de fiecare dată când aceștia au concerte în străinătate. În România, a lucrat o bună perioadă de timp la KanalD , unde a făcut o treabă bună. Dorința ei de a sparge topurile muzicale și din România este aproape să devină realitate. Din primele reacții apărute pe Internet, melodia care se lansează chiar astăzi va fi hitul iernii. Singurul lucru ciudat, pe care îl remarcăm direct, este că strategia că va fi o melodie pentru copilul din sufletul tuturor prindea mai bine vara, de 1 iunie, nu acum când vine Moș Crăciun.

Notă puțin cam directă: Adelina, Doddy, știm de pe acum că suntem primii care au declarat că ați mai semnat un hit, dar vă rugăm în vară să nu scoateți un colind, observăm că aveți o mică problemă cu sărbătorile astea internaționale.