Documentar anti Obama. Fratele vitreg al preşedintelui SUA trăieşte într-o cocioabă din Kenya | VIDEO

Documentar anti Obama. Fratele vitreg al preşedintelui SUA trăieşte într-o cocioabă din Kenya | VIDEO

George Obama, fratele vitreg al preşedintelui american Barack Obama, pare să fie arma cea mai bună de denigrare a liderului de la Casa Albă, care candidează la un nou mandat. George Obama, care trăieşte într-o cocioabă din Kenya, va apărea într-un documentar anti Obama, din care ieri au fost difuzate extrase, de către site-ul Hollywood Reporter.

George Obama este cel mai mic dintre copiii pe care Barack Obama (tatăl) le-a avut cu cele patru soţii.  Fratele vitreg al preşedintelui SUA a fost intervievat de  Dinesh D'Souza, realizatorul filmului "2016: America lui Obama", o adaptare  a romanului de succes semnat tot de DSouza, "Rădăcinile furiei lui Obama". Filmul se anunţă extrem de dur la adresa liderului de la Casa Albă, una dintre teoriile lansate fiind aceea că Barack Obama ar fi moştenit de la tatăl său o ură profundă faţă de colonialism, scrie "Huffington Post". În pasajele difuzate pe net, George Obama, aşezat pe o bancă din Nairobi, vorbeşte cu Dinesh D'Souza despre fratele său, faţă de care nu pare să aibă niciun fel de resentimente. Când realizatorul îl întreabă, făcând referire la Biblie, de ce fratele lui mai mare, considerat cel mai puternic om de pe planetă, nu a încercat să-l ajute, George Obama a spus: "Are propria lui familie. Eu fac parte din familia lui, dar sunt mare, pot avea grijă de mine. Trebuie să se ocupe mai mult de alte lucruri. Are grijă de lume, deci într-un fel are grijă şi de mine, eu fac parte din lume".

Dinesh D'Souza spune că a petrecut zece ore împreună cu George Obama, în vârstă de aproximativ 30 de ani.

"George este rebelul familiei Obama, este un fel de oaie neagră", susţine realizatorul. El crede că George Obama este "deosebit de interesant, pentru că locuieşte într-un cartier de cocioabe", în timp ce "puternicul său frate multimilionar, nu mişcă niciun deget să îl ajute".

Ne puteți urmări și pe Google News

Filmul său despre Barack Obama, pe al cărui afiş se poate citi "Iubiţi-l, urâţi-l, nu îl cunoaşteţi", urmează să fie difuzat în avanpremieră la Houston (Texas) în această săptămână. Filmul va fi lansat în SUA într-un număr redus de cinematografe pe 27 iulie.   <iframe src="http://www.youtube.com/embed/CzelQbOT-DE" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>