Dobrin, internat la Terapie intensiva

Dobrin, internat la Terapie intensiva

Fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin se afla internat, de mai bine de 24 de ore, in stare grava la sectia de Terapie intensiva a Spitalului Judetean din Pitesti.

Sanatatea sa s-a inrautatit permanent dupa interventia chirurgicala suferita in aceasta primavara, cand „Gascanului” i-a fost extirpata o parte dintr-un plaman, in urma aparitiei unei tumori.

In ultimele zile, Dobrin s-a simtit rau, iar medicii au decis sa-l ia sub supraveghere stricta, interzicandu-i in acelasi timp sa mai mearga la Bucuresti, unde urma un tratament de chimioterapie.

Vizitat de un preot Alaturi de fostul jucator al echipei FC Arges se afla in aceste momente sotia sa, Gica, la rugamintea careia perimetrul in care se afla Dobrin a fost transformat intr-o adevarata cazemata, unde au acces doar medicii si cei apropiati. Surse medicale au confirmat pentru „Evenimentul zilei” ca starea lui Nicolae Dobrin este foarte grava.

Ne puteți urmări și pe Google News

Printre cei care l-au vizitat ieri la spital pe fostul mare fotbalist s-a numarat si un preot. „Evenimentul zilei” a cunoscut adevarata suferinta a lui Nicolae Dobrin, dar, la rugamintea familiei, ziarul nostru a pastrat discretie.

Secretul lui Gicu

Intr-un exercitiu de sinceritate, considerand probabil ca adevarul trebuie stiut, „Gascanul” marturisea, in premiera, in numarul ziarului nostru din 23 iunie anul acesta, adevaratul motiv pentru care nu a jucat nici macar un minut la Mondialul din 1970. Dupa 37 de ani, Nicolae Dobrin marturisea pentru „Evenimentul zilei” ca grupul dinamovist de la echipa nationala s-a suparat pe el dupa ce l-a lasat lefter la poker pe Radu Nunweiller.