Evenimentul Zilei > Actualitate > Doar amintirea a mai rămas din TANŢA lui TEO. Actriţa NUAMI DINESCU e de nerecunoscut
Doar amintirea a mai rămas din TANŢA lui TEO. Actriţa NUAMI DINESCU e de nerecunoscut

Doar amintirea a mai rămas din TANŢA lui TEO. Actriţa NUAMI DINESCU e de nerecunoscut

Prezentă la un eveniment de lansare, fosta parteneră a lui Teo Trandafir i-a lăsat pe toţi fără grai

Actrița Nuami Dinescu a trecut printr-o adevărată transformare de când filmează pentru noul post tv Happy Channel. La 53 de ani, fosta colegă de platou a lui Teo Trandafir a dat jos vreo 10 kilograme, şi-a schimbat culoarea părului şi este mult mai optimistă. Dacă în emisiunea lui Teo Trandafir dădea doar replica, Nuami prezintă acum la noul Happy Channel (ex-Euforia TV), „Dreptul la fericire”.

Nuami a prezentat evenimentul de anunțare a noii grile Happy Channel, post condus de Ruxandra Ion, „mama” celor mai de succes telenovele din România. Ambasadoarele postului, Carmen Tănase (55 de ani), Anca Țurcașiu (45 de ani) și Cristina Ciobănașu (19 ani) vor să le învețe pe femei să fie fericite. Ele sunt gazdele reality-show-ului „Dreptul la fericire”, difuzat de luni până joi de la 20.00 (și miercuri și joi și de la 17.00). Timp de trei luni, cinci femei cu povești de viată incredibile vor locui în „Casa Fericirii” și vor încerca să-și depășească traumele și să-și găsească un nou drum în viață inspirate de puterea exemplului altor femei aflate în situații similare.

Când vine vorba de siluetă, Nuami Dinescu nu vrea să se laude şi spune că munca multă la proiect o ajută şi îi dă o stare de bine. Puţin ştiu, dar actriţa are o adevărată fobie de cântar. Transformarea ei nu a trecut neobservată fanilor. "Nu mai semeni tu cu tine/ da' iti sade tare bine!", i-a spus chiar o bună prietenă a sa. Iar alta a adăugat "Măi, măi, dar tu înflorești pe zi ce trece! Se vede pe chipul tău că îți este bine.

"Îmi place foarte mult echipa si lumea cu care lucrez, mult de tot", a explicat Nuami transformarea. Întrebată ce şi-ar dori în acest moment, actriţa a zis că i-ar plăcea să aibă mai mulţi bani pentru a se muta cu animalele sale (trei pisici şi doi câini) într-o casă mai mare.

Actriţa Nuami Dinescu a fost implicată în mai multe proiecte, dar publicul larg a cunoscut-o drept "Tanța" din emisiunile realizate de Teo Trandafir. De colega sa de platou s-a despărţit în urmă cu mai mulţi ani, iar în 2013, Nuami a scris o carte intitulată sugestiv: "Eu nu sunt Tanţa". "O iubesc pe Tanţa. Eu am vrut ca cei care o ştiu pe Tanţa să o cunoască şi pe Nuami, aşa e cinstit. Pentru că nu aş vrea să mă opresc la un personaj, la Tanţa. Şi aş fi vrut să nu mă confunde cu ea, pentru că nu e la îndemâna niciunui actor să fie doar un personaj. E flatanta aprecierea asta, dar putem mai mult. Şi atunci Tanţa stă puţin în concediu – am scris în carte unde e plecată! – şi noi ne vedem de alte proiecte!", spunea Nuami Dinescu la lansarea cărţii.