Evenimentul Zilei > Justitie > DNA a pus SECHESTRU pe bunuri în valoare de 15 MILIOANE de euro. Sunt vizați un fost MINISTRU și un fost DEPUTAT
DNA a pus SECHESTRU pe bunuri în valoare de 15 MILIOANE de euro. Sunt vizați un fost MINISTRU și un fost DEPUTAT

DNA a pus SECHESTRU pe bunuri în valoare de 15 MILIOANE de euro. Sunt vizați un fost MINISTRU și un fost DEPUTAT

DNA a anunţat că a fost pus un sechestru în valoare de peste 15 milioane de euro pe bunurile deţinute de fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu, de fostul deputat Cristian Boureanu şi de alţi trei inculpaţi. Aceștia sunt cercetaţi într-un dosar privind fapte de corupţie în legătură cu reabilitarea unor tronsoane de cale ferată.

DNA precizează că sechestrul a fost pus în vederea recuperării pagubei produse şi pentru garantarea executării cheltuielilor judiciare. Până în prezent au fost indisponibilizate bunuri în valoare de peste două milioane de euro deţinute de cei cinci, transmite rador.

Sebastian Vlădescu este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă în formă continuată, iar Cristian Boureanu de trafic de influenţă. În luna mai, DNA a stabilit o cauţiune de un milion de euro pentru Sebastian Vlădescu, iar acesta a garantat cu lingouri, bani şi imobile, potrivit DNA.